Itrim viktminskning

Itrim viktminskning Xercise

Vårt fokus är att du ska få nya vanor vad gäller mat och träning och få hållbara resultat i form av bättre hälsa. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du verktygen som just du behöver för att snabbt få resultat som håller.

 

Itrim

Klicka på bilden för att komma till Itrim

I vårt team finns erfarna hälsocoacher, och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation.

Första steget är att vi bokar en kostnadsfri rådgivning där du får en hälsokontroll och information om hur vi kan hjälpa dig!

Välkommen att kontakta oss via telefon eller mail så berättar vi mer!

Elisabeta "Bettan" Kardum

Elisabeta "Bettan" Kardum

itrimansvarig

elisabeta.kardum@xercise.se

Kunder berättar

Itrim viktminskning

Nelly (efter)

Itrim viktminskning

Nelly (efter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nelly Ljungdahl är en av dem som började på Itrim för ett år sedan. – Jag började på itrim eftersom att jag efter två graviditeter, med 30 kilos uppgång, hade en övervikt på 15-20 kilo som jag inte lyckats bli av med och det gjorde mig väldigt deprimerad. Något jag verkligen ville komma ifrån, berättar Nelly och fortsätter; – Jag hade provat många olika dieter men aldrig något som höll i längden.

När jag fick höra om Itrims metoder så blev jag fast. Jag började äta itrims måltidsersättningar som gjorde att jag kom in i nya matvanor direkt och fick en snabb viktnedgång. Det i sin tur gjorde att jag höll uppe min motivation till att fortsätta. När jag nått min målvikt, efter 10-12 veckor, så började jag så smått trappa upp med vanlig mat och har ätit enligt itrims metod handflatemetoden sedan dess. Inget krångligt poängsystem eller räknande av kalorier, jag bara mäter upp maten med hjälp av storleken på mina handflator och knytnävar, säger Nelly.

Hon har gjort en stor livsstilsförändring och blivit mer medveten om vad hon äter och varför det är så viktigt att träna och hålla igång vardagsmotionen. – Jag har blivit en gladare person och fått mycket bättre självförtroende, säger Nelly som också har fått en bättre kondition som ledde till att hon i somras kunde springa sitt första lopp någonsin, Startskottet på 5 kilometer. – När jag gick i mål så fick jag ett sådant lyckorus som höll i sig i flera dagar. En underbar känsla, säger Nelly.

Itrim viktminskning

Thomas (före)

Itrim viktminskning

thomas (efter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Kamph fick ett abrupt uppvaknande av sina barn en dag vilket fick honom att ändra livsstil. – Sommaren 2012 kom våra ungdomar och berättade att jag inte skulle få uppleva några barnbarn. Va!? Skall ni inte ha några barn? fråga de jag. Svaret från ungdomarna blev att jo, visst skall vi skaffa barn, men du får tyvärr inte uppleva dem. Varför då undrade jag. Svaret blev att så tjock som du är så kommer du att dö i förtid. Det fick mig att fundera, säger Thomas.

Dagen efter följde pojkarna med honom till Xercise där han först inte tyckte att han passade in men han ändrade sig efter att ha pratat med Said där. Träningen blev en vana och han tappade vikt från 125 kilo till 102 kilo på några månader. Efter ett tag ville han sätta nya mål och skrev in sig på Itrim. – Ja började i december 2014 och var tyvärr envis och ville inte testa Itrims VLCD (Very Low Calorie Diet). Min vikt behöll jag och konditionen ökade markant. Fettprocenten minskade och muskelmassan ökade, men jag ville gå ner lite till i vikt samt få bort den där sista delen av min en gång så gigantiska mage. Jag fick till slut ge med mig för Bettans råd och prova Itrims VLCD i tre veckor, säger Thomas som helt plötsligt var nere på 90 kilo.

Därefter började upptrappningen med vanlig mat enligt handflatemetoden och vikten fortsatte neråt ytterligare litegrann. – Nu har jag fått behålla min midja på 100 centimeter men bygger muskler istället.

Idag mår jag jättebra av många olika anledningar. Jag vet att jag kommer må bra även när jag blir äldre. Jag älskar att köpa moderna kläder vilket var svårt när jag var stor. Allt man skall göra kroppsligt nu blir helt plötsligt inga problem, säger Thomas.

Johnny

Johnny (före)

Johnny efter

Johnny (efter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnny gick ner från 115 kg till 87 kg! Idag är han en ny människa! För 15 år sedan började min viktuppgång. För stora portioner och för lite motion. Kontorsarbete, familj och alla andra ursäkter man kan tänka sig för att slippa träna och äta rätt. Vågen började peka uppåt men jag mådde ju ändå bra. De hälsoundersökningar som gjordes under dessa år visade att jag hade bra värden om man bortser från midjemått och BMI. Jag mådde fint, trodde jag. Jag sov visserligen inte speciellt bra, snarkade, hade ingen kondition att tala om och trivdes bäst framför tv:n.

Jag fick genom mitt jobb friskvårdsbidrag till ett träningskort på gymmet. Jag ville komma igång med lite träning igen. Efter några månader introducerades Itrim. Kändes rätt att kolla vad det var. Hade ett inledande samtal med coachen som ställde den absolut viktigaste frågan man kan få i detta läge: Är du motiverad?

Coachen sa också: Det är DU som skall göra jobbet. Det är DU som skall ändra DINA rutiner. Det jag kan göra för dig är att ge dig verktygen att lyckas men det är fortfarande DU som gör jobbet. I programmet finns alla hjälpmedel du behöver för att kunna lyckas. Tekniska hjälpmedel som visar att du är på rätt väg, motivationssamtal, träningshjälp, gruppmöten med andra som också vill ändra sina rutiner och matvanor. Jag tvekade inte överhuvudtaget utan skrev på direkt. Efter en månads mental förberedelse, vilket jag idag känner var väldigt positivt, var det dags för första gruppmötet. En månad senare var jag en person som andra på gymmet hälsade på, pratade några ord med och som gav mig komplimanger. Träningen hade förvandlats, från måste till en underbar och tillfredställande hobby.

Före bilden som visar mig då jag vägde 115 kg togs 2012. Jag började programmet med första gruppmötet 2 februari 2015 med en invägning på 108,4 kg. Efterbilden är tagen den 6 maj 2015 och nu väger jag 87 kg och har hållit på med upptrappningen i 3 veckor. Nu sover jag utan att snarka, min fru når runt mig då hon vill ha en kram, jag kan knyta skorna utan att tappa andan, reser mig ur soffan hur lätt som helst, in och ut ur bilen är busenkelt, står och jobbar hela dagarna istället för att sitta, har mer än 10 000 steg på räknaren varje dag och går gärna en runda på kvällen. Jag har gått från 3XL till L i mina skjortor och var nyligen och köpte en helt ny uppsättning kläder. Jag har tappat det mesta av min övervikt på 3 månader men programmet är inte slut för det, det pågår i 18 månader till med gruppmöten varannan vecka så jag inte går upp denna vikt igen utan verkligen arbetar in sunda matvanor och hälsosamma träningsrutiner. Jag har bestämt mig. Har du?

Lotta Itrim

Lotta (före)

Lotta Itrim

Lotta (efter)

 

 

 

 

 

 

 

Jimmi Itrim

Jimmi (före)

Jimmi Itrim

Jimmi (efter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jimmi-lotta-itrim

Jimmy & Lotta (efter)

Jag och min man har valt att göra denna resa tillsammans. Vi hade inte en tanke på itrim från början. Jag hade testat det mesta och jojobantat i flera år. Det var min man som anmälde oss till ett informationsmöte med en coach, då han hört radioreklam ett antal gånger. Där insåg vi att våra mat och träningsvanor var osunda. Vi hade båda en del kilon att bli av med (jag ca 30kg) och min man som är typ 1 diabetiker har alltid haft svårt att gå ner i vikt. Efter mötet kände vi att detta var något för oss. Programmet individanpassas vilket är de bästa med Itrim, så jag och min man gick hem med två helt olika mål och planer, anpassat efter vår livssituation.

Kosten har varit enkel att följa, inget räknande, man känner sig tillfredsställd och mätt om man följer sin plan. Vi har testat många olika sporter, pass och aktiviteter för att se vad vi gillar. När det gäller vardagsmotionen har vi lärt oss att allt räknas tex att gå till affären, cykla till och f rån jobbet m m.

Gruppträffarna har varit ovärderliga, vi har lärt känna andra trevliga människor som också genomgår en livsstilsförändring. Vi har peppat varandra i motgångar, tagit del av framgångar samt haft roligt. De individuella coachande samtalen har varit viktiga, man blir peppad när motivationen dalar och hjälp med att justera sin plan vid behov.

Utan stödet hade vi inte varit där vi är idag. Vi har lärt oss leva på ett nytt sätt och vi känner att detta är en ny livsstil som vi kan fortsätta med. Visst har det varit tufft ibland, speciellt när man ska få ihop det med jobb och barnens aktiviteter. Allt kräver planering men faktum är att vi gör mer med barnen idag torts att vi tar tid till träning. Det viktigaste är att man är inställd på att göra en förändring och beredd att ge allt.

Xercise Itrim

ÖPPETTIDER HÄRLÖV

Måndag 08-21
Tisdag 08-21
Onsdag 08-21
Torsdag 08-21
Fredag 08-21
Lördag 08-14
Söndag 14-19

Bemannat i receptionen
Måndag: 08.00 – 19.30
Tisdag: 08.00 – 19.30
Onsdag: 08.00 – 19.30
Fredag: 08.00 – 16.00

ÖPPETTIDER CITY

Öppet dygnet runt
Alla dagar!

Bemannat i receptionen
Måndag 16.30 – 19.30
Tisdag: 16.30 – 19.30
Onsdag: 16.30 – 19.30
Torsdag: 16.30 – 19.30