Styrketräning

På Xercise har vi alla förutsättningar som behövs för att göra dig stark och maximera din träning!
Vi erbjuder ett brett utbud av träningsmaskiner och fria vikter från Technogym. Vi har även EasyLine och kinesis samt ytor för funktionell träning och stretching.
För dig som vill ha extra koll på din träning och hålla motivationen uppe rekommenderar vi dig att jobba med vårt Wellness System där du tränar med en WS-nyckel.

Med hjälp av våra Personliga tränare kan du få en skräddarsydd träningsplan till just dig!
Välkommen in till någon av våra anläggningar i Kristianstad.

Nyckeln till framgång

Det registrerar din träning, hjälper dig med ditt upplägg och motiverar dig när du har en svacka – Wellness system är som en bra träningskompis eller som din Personliga Tränare.

Som medlem på Xercise kan du köpa till Technogyms Wellness System, som är ett IT-baserat träningssystem. I praktiken betyder att du får en så kallad TGS-nyckel som du har med dig när du tränar och där all din träning lagras. I nyckeln finns också dina träningsprogram sparade. Wellness System finns också som app till din mobil och du kan även nå den via din dator.

Så här funkar det

1. Du och din instruktör kommer överens om ett lämpligt träningsprogram som sparas i din Wellness-nyckel.

2. Du ”checkar in ” med din nyckel i Wellness i en monitor och laddar ner aktuell träningsdata. Här kan du också titta på videoklipp som visar hur övningar korrekt ska utföras, samt få tips om andra alternativa övningar.

3. Sätt in nyckeln i din första kondition- eller styrkeövning. Den digitala displayen visar vilken belastning du ska ha, vilken intensitet, vilket tempo, hur många gånger, hur länge och vilket sitsläge. Nyckeln lagrar alla övningar du genomfört och vägleder dig genom hela träningspasset. Vänta tills den röda lampan släcks innan du tar ut nyckeln så är du är säker på att dina resultat sparats.

4. Systemet känner av när du når dina mål och ökar automatiskt intensitet och belastning när det är dags. Tillsammans med en instruktör hjälper Wellness System dig med rätt programupplägg och garanterar att du får resultat av din träning.

5. Efter ditt pass ”checkar du ut” vid minitor och kan se dina resultat och de framsteg du gjort. Du kan också registrera andra aktiviteter du gjort utanför MP, som till exempel löpning, promenader, och skidåkning.

6. Din instruktör kan se dina framsteg och hjälpa dig om du så behöver.

Wellness-tag
Wellness-tag

Xercise Härlöv

Xercise City